logo
Praktische tips om resultaatgericht te kunnen leidinggeven
Individuele coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit
Ontwikkeling van de cursist staat centraal

Individuele coaching

Onze individuele coaching bestaat uit werken aan je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, onder begeleiding van onze professionele coach. Zo kijken we bijvoorbeeld of je je bezighoudt met de juiste werkzaamheden. Zijn er interne factoren die jou belemmeren bij het leveren van goed werk? Dit kan bijvoorbeeld onzekerheid zijn of onvoldoende in staat zijn je eigen grenzen aan te geven. Externe factoren kunnen je ook tegenwerken. Denk bijvoorbeeld aan communicatiemiddelen voorrang geven op jouw eigen planning. Tijdens onze cursus ga je met een  coach werken aan je persoonlijke ontwikkeling en leer je om te gaan met belemmerende interne en externe factoren. Zo kun je (weer) snel  op een goede manier leidinggeven aan je team. Hierdoor verbeteren jullie resultaten en ontstaat er een prettigere werksfeer. Ook krijg je van ons individuele coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Kies individuele coaching voor je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit

Wil je jezelf verder ontwikkelen met een coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Kies dan voor een cursus van LearningCoach. Hierin leer je door individuele coaching je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Maar er zijn nog meer voordelen aan het volgen van een van onze cursussen:

  • Met LearningCoach behaal je een duidelijk resultaat.
  • Wij zijn zeer flexibel: we bieden altijd maatwerk en jouw wensen en behoeften staan centraal. Op deze manier leer je precies wat je wilt leren.
  • Onze cursussen bieden training en coaching ineen, waardoor je optimale resultaten behaalt.
  • Door de individuele coaching vergroot je je persoonlijke effectiviteit.

Optimaliseer je leiderschap met ons brede aanbod aan cursussen

Wil je meer dan begeleiding door een coach op het gebied van persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling? Wil je je leiderschap of leiderschapsstijl nog op een andere manier optimaliseren? Volg dan een van de vele leiderschapscursussen op onze cursuslocatie in Rijen (Noord-Brabant) of op een andere cursuslocaties in het land. Een aantal van onze cursussen kan namelijk ook op locatie gegeven worden. Bel voor meer informatie bellen naar +31 (0)161 - 232 211 of vul ons contactformulier in. We beantwoorden graag al je vragen.